Populær og god LED hodelykt

Det blir tidlig mørkt og skal man ta en kveldstur utfor opplyste gangveier er man avhengig av en god lyskilde. Før jul fikk jeg tilsendt en Lumonite Copass fra Valostore.no, så dette er vel det man skal kalle en sponset artikkel.

Hodelykt - Led - Lumonite

Jeg er ikke noen profesjonell tester, men skjønner jo nå at det er stor forskjell på denne lykten i forhold til de jeg tidligere har kjøpt på Biltema eller Claes Ohlson.

Lysstyrken på hodelykter måles i noe som heter lumen og prisen stiger rask når man kommer over 500 lumen. Så en pakkepris på kroner 1299, som inkluderer hodelykt, batteri og USB-lader er ikke avskrekkende.

Lykten ble kåret til best i test LED-hodelykter i segmentet av nettstedet testfakta.se. Den faktiske oppmålte lysstyrken er over 1000 lumen, som hittil er rekorden for en kompakt hodelykt i denne størrelsen.

Test av LED hodelykterPå strømsparenivå (medium) gir lykten 230 lumen i ca 7,5 timer, Noe som dekker de fleste lysbehov (lysstyrke på 300 lm tilsvarer bilens nærlys). LUMONITE Compass er meget allsidig og utmerket å ha med seg på tur.

LUMONITE® Compass 1000 fås kjøpt på valostore.no

Del gjerne denne artikkelen.