Om Utentur

profilbilde_utenturJeg heter Morten-André Mikalsen og startet utentur.no da min interesse for friluftsliv blomstret opp igjen i en voksen alder. Jeg ønsker å gi meg selv og leserne idéer og inspirasjon til turer, aktiviteter, turmat, turutstyr og andre emner som kan relateres til friluftliv.

Til daglig jobber jeg i Oslo med søkemotoroptimalisering i Transact . Denne jobben innebærer at jeg stort sett sitter bak en dataskjerm. Derfor forsøker jeg å komme meg ut i skog og mark så ofte jeg kan, og bruker friluftsliv til å slappe.

Det bor nok en liten huleboer i meg og jeg liker å leve litt primitivt. Men jeg er makelig anlagt, glad i mat og liker å ha det relativt komfortabelt på tur. Dette er vanskelig å forene med toppturer og andre ekstremaktiviteter da jeg alltid skal ha med meg masse utstyr og mat. Men jeg liker i utgangspunktet all slag vær og synes alle årstider har sin sjarm.

Den gode følelsen får jeg når jeg har slått leir, slengt ut fiskesnøret og kan ta et dypt magadrag med frisk deilig luft mens jeg nyter varmen fra bålet og utsikten.

Jeg benytter også Utentur.no som et testområde hvor jeg prøver ut ulike teknikker og metoder for digitalmarkedsføring

Bilde av telttur

Bildet er tatt på 70-tallet, og jeg var vel 6 eller 7 år. Det ble mange slike ferier.

Ønsker du å komme i kontakt med Utentur kan du sende epost til morten@utentur.no

Del gjerne denne artikkelen.