Vill & Vakker søker selskap

Du må gjerne bade og vasse i sivet mitt, som Bjørn Eidsvåg ville ha sagt det.
I meg vil du møte det ville, det vakre og det ukontrollerbare. Jeg er aktiv, fargerik og livsglad.
Hjerte i høstbladSelv om jeg ofte blåser litt ifra meg, vil jeg også kunne belønne deg. Er du der for meg, vil jeg virkelig gi mye tilbake til deg.

Men om du så skulle trosse meg, kan jeg bli virkelig farlig for deg; jeg er både utålmodig, sporadisk og med et meget skiftende lynne.

Jeg er ikke sjenert, og heller ikke prippen. Du vil merke når jeg er våryr og utfordrende, både når deler av meg skinner, er stormende eller sildrende våt.

Den jeg søker er deg som kan si at det er akkurat meg som har vært savnet i livet ditt, i all den tid vi har vært borte fra hverandre.

Jeg søker deg som vil tilbringe tid sammen med meg. Selv om jeg er vill, er jeg også jordnær, ærlig og ofte veldig, veldig romantisk.

Gjør du dette sammen med meg, vil jeg virkelig kunne gjengjelde deg. Jeg vil ta deg til helt nye høyder, gi deg helt nye opplevelser og vise deg helt fortryllende steder.

Jeg søker først og fremst deg som er glad i å være ute. Først og fremst deg som søker vennskap og kjærlighet for å gå ut en tur.

Jeg er trofast og håper også du alltid vil være der for meg.

Det er jeg, NATUREN, som søker akkurat DEG!

Bål og bålkos

Skrevet av Kjetil Joa og bålbilde er lånt med tilatelse @oslomarkalove

Del gjerne denne artikkelen.